Za Turističku organizaciju Grada Požarevca 2018. godina bila je najuspešnija od njenog osnivanja. O tome svedoči podatak o čak 17 osvojenih priznanja, od kojih je kruna „Turistički cvet“, dodeljena u decembru. Ovu nagradu tradicionalno dodeljuje Turistička organizacija Srbije za izuzetna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u našoj zemlji. Gradu Požarevcu „Turistički cvet“ pripao je u kategoriji „Najbolja manifestacija“ za „Ljubičevske konjičke igre“ .

Treba podsetiti da se pre oko tri godine počelo sa brendiranjem ove manifestacije i sistemskim pristupom njihovoj organizaciji. Turistička organizacija učestvovala je i na brojnim sajmovima turizma u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kruševcu, Leskovcu, Kragujevcu, a ove godine i u Moskvi. U turističkoj organizaciji ističu da se ponosni na pet nagrada osvojenih u Kruševcu na 14. Festivalu turističkih publikacija „Kofer slova. Turistička organizacija je nastupala i na kragujevačkom Sajmu turizma u okviru projekta „Biseri Dunava i Đerdapa“, čiji je pokrovitelj Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Izvor: topsrbija.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>