Adventure day, winter edition part 2 donosi nove zadatke, zagonetke i mape, nove i već naučene veštine snalaženja u prirodi i naravno nezaboravno druženje. Četiri tima (vazduh, vatra, voda i zemlja) u potrazi za blagom na engleskom jeziku. Inspirisani prirodom koju su opevali Branko Radičević i Miloš Crnjanski, pripremili smo program u trajanju od 7h koji će uz veštine snalaženja u divljini, upoznavanjem sa biljnim i životinjskim svetom okoliša, izučavanjem terena, biti obogaćen poezijom i istorijom.
🌲🌲 Adventure day 🌲🌲
❄ winter edition, part 2 ❄
+ Fruškać hiking for parents
Stražilovo, Fruška gora
subota, 17. mart 2018. od 9 do 16h
Program je osmišljen u cilju razvijanja ekološke, kritičke i kreativne svesti za decu uzrasta 7-12 godina. Ono što ovaj dan čini još zanimljivijim je i Fruškać šetnja za roditelje i sve zainteresovane. Dužina staze za decu je 5km, a za odrasle 10km.Program će biti na engleskom jeziku, a edukatori su Joshua Stosic i Aleksandra Stojkov, organizatori i edukatori Kampa Zelena Priča.Cena programa je 2.500 RSD, odnosno 2.000 RSD za svako sledeće prijavljeno dete iz porodice. Cena programa uključuje ručak, užinu, vodu, čaj i kompletan materijal za rad za prijavljeno dete.
Fruškać šetnja za odrasle je besplatna. Roditelji moraju označiti ukoliko će ručati sa nama. Cena obroka za roditelje je 600,00 RSD. U navedenu cenu nije uključen trošak prevoza dece do mesta okupljanja. Svoje dete prijavite putem ove forme https://goo.gl/forms/kFwDAta4LvgVOqb93, a organizatori će vam se javiti sa više informacija. Roditelji koji žele da ostanu na ručku, nakon Fruškać šetnje, bitno je to naglase u formi. Ostali ljubitelji prirode, čije dete ne učestvuje na Adventure Day-a, a žele da se priključe Fruškać šetnji, prijavite se putem ove formehttps://goo.gl/2xd2Mb. Molimo vas da u formi naglasite ako želite da ostanete na ručku. Prijavite se na vreme, pošto ćemo Fruškać šetnju ograničiti na 30 ljudi!

Izvor: facebook.com/events

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>