Dvanaesta Beogradska internacionalna nedelja arhitekture BINA 2017, održaće se od 27.04. do 25.05.2017. godine na više loakcija u gradu.

Tema BINA 2017 su DVORIŠTA IDEJA jer će se posebna pažnja posvetiti temama izuzetno važnim za stanje struke, ali i društva i kulture u širem smislu kroz procese participacije u kreiranju uspešnijeg, održivog okruženja javnih prostora grada i arhitekture u našim i međunarodnim okvirima. BINA manifestacija je započeta pre dvanaest godina sa namerom da afirmiše, promoviše i približi arhitekturu i izgrađenu sredinu u najširem smislu, što većem broju građana. Tokom realizacije velikog broja programa (izložbe, konferencije, serijali predavanja, radionice, tematske šetnje…) publika je bila u prilici da se upozna sa dometima arhitekture kod nas i u svetu, vrednim objektima i celinama koje treba sačuvati i obnoviti, novim knjigama i drugim zanimljivim temama kao i da bude u prilici da čuje živu reč autora i stupi u neposredan kontakt sa arhitektama.

Izvor: manifestacije.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>