Usled poboljšanja epidemiološke situacije i promene mera, 7. Bašta Fest biće održan od 10. do 13. septembra 2020. godine, naravno, u Bajinoj Bašti.

Revijalni filmski program biće održan sa fokusom na domaće i regionalne autore. Publika će biti u prilici da pogleda 7 debitantskih filmova reditelja koji su do sada bili deo Bašta Festa, a koji su imali svoje premijere u protekle dve godine. Uz debitantske filmove Marka Đorđevića  – Moj jutarnji smeh, Ene Sendijarević – Odvedi me negde gde je lepo, Maše Nešković – Asimetrija, Nermina Hamzagića – Pun mjesec, Stefana Maleševića – Mamonga i Milene Grujić  – A.S. (25), ovog leta na programu su i njihovi kratki filmovi koji su bili deo takmičarskog programa festivala do sada, kao i debitantski film Ognjena Glavonića –Teret, koji je bio selektor ovog festivala 2014-2016. godine.  Muzički program neće biti održan, kao što je već i bilo najavljeno. U odnosu na mere i vremensku prognozu, filmski program biće održan na open-airu Borići ili u bioskopu „Vlaja“ u Bajinoj Bašti uz primenu svih epidemioloških mera koje su propisali Krizni štab i Vlada Republike Srbije.

Izvor: oblakoder.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>