Nil Donald Volš autor je niza knjiga o praktičnoj duhovnosti, uključujući i seriju knjiga pod naslovom “Razgovori s Bogom“, koja je prodata u miliionima primeraka širom sveta. Knjige su mu prevedene na 37 jezika, a sedam ih je bilo na  bestseler listi New York Timesa. Seminar koji će 31. marta 2018. biti održan u hotelu Hajat, trajaće 8 sati, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima. Zbog velikog interesovanja , nakon celodnevnog seminara, ljubitelji knjiga i rada gospodina Volša moći će da prisustvuju i jedistvenom događaju u svetu poznatom kao večernje lekcije koji će se 2. aprila sa početkom u 18 časova održati u teatru Madlenianum. Nešto pre seminara “Promenite svoje emocije, pre nego što one ne promene vas”, biće objavljena i knjiga „Kad se sve menja, promeni sve“ koja jedina do sad nije prevedena na naš jezik.

Izvor: tob.rs

One thought on “Nil Donald Volš u Beogradu ( hotel Hajat i Madlenianum )

  1. Postovanje,

    Seminar Nil Donald Volsa prebacen je u hotel Hyatt. Tob ce sad to promeniti na svom sajtu. Ja sam rada da vam posaljem mail i saopstenje kako biste imali prave informacije.

    Srdačno,
    Saša Simović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>