U petak, 15. marta 2019. godine sa početkom u 19.00 časova u Galeriji Kuće Vojnovića biće otvorena samostalna izložba radova ”Proždiranje”, autora Miloša Milićevića iz Užica.
Miloš Milićević, rođen je 1991.godine u Užicu gde završava Umetničku školu, smer grafički dizajn. U Beogradu završava Fakultet likovnih umetnosti osnovne i master studije na smeru grafika, u klasi profesota Miodraga Mlađovića. Primljen je u Udruženje likovnih umetnika Srbije 2018. godine Do sada je imao pet samostalnih izložbi i izlagao je u Užicu (Jokanovića kuća), Zlatiboru (Čigota), Zrenjaninu, Prijepolju i ponovo u svom rodnom gradu Užicu u Narodnom pozorištu, kao i veliki broj kolektivnih izložbi. Miloš u svom radu se fokusira na samu figuru i dešavanja unutar nje. Van same figure ne postoji ništa, sve je svedeno. U samim figurama dolazi do sukoba mašinskih i živih oblika i spajanja organskog i neorganskog sveta. Izložba Miloša Milićevića-”Proždiranje”, biće otvorena za publiku do 29. marta 2019. godine. Ulaz na izložbu je slobodan.

Izvor: kcindjija.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>