Уто. јун 28th, 2022

Kupališna sezona na bazenu „Borkovac“ počela je danas. Prva tri dana biće besplatan ulaz za sve posetioce. Bazen „Borkovac“ je spremio niz pogodnosti za posetioce, snizene cene karata radnim danima u odnosu na prethodne godine, svakog ponedeljka biće besplatan ulaz za decu do 12 godina.

Za razliku od prethodnih godina ove godine smo pripremili mnogo bogatiji i sadrzajniji program za posetioce i cene su dosta pristupačnije, rekla je predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić, prilikom današnjeg obilaska bazena.

„Biće organizovano noćno kupanje, škola plivanja za svu decu, potom imamo bogate sadrzaje sportskog karaktera, od kraja juna biće i otvoren kamp za decu povratak prirodi, biće organizovane letnje igre, tekbol, stoni tenis, košarka, odbojka, bogat sportski i rekreativni sadrzaj za sve posetioce. Takođe, ove godine su cene drastično nize u odnosu na prethodnu godinu, a kada poredimo sa ostalim bazenima u okolnim gradovima i opštinama, vrlo su konkurentne cene. Bazen je u potpunosti pripremljen za kupališnu sezonu, voda je proverenog kvaliteta, proverene temperature, kao i svake godine imamo organizovane spasilačke sluzbe, okrečene su tribine, sve je očišćeno, prilagođeno kupališnoj sezoni i sve je čisto i bezbedno za kupanje i uzivanje“, izjavila je predsednica Ćirić.

Svi pripremni radovi su završeni na vreme, imamo potpisane ugovore sa sluzbama koje će obavljati spašavanje, obezbeđenje, dakle sve što je neophodno da bi bazen funkcionisao besprekorno i da bi bio bezbedan za naše kupače, kaze direktor Sportskog centra Ruma, Igor Damjančuk.

„Ove sezone smo rešili da izađemo u susret našim posetiocima pa smo radnim danima smanjili cene ulaznica, očekujemo da će to naići na dobar odjek među svim ljudima koji vole da koriste usluge našeg bazena i da ćemo mozda imati još više posetilaca nego prošle godine. Prošle godine smo imali 35 hiljada posetilaca, što je bio rekord, trudićemo se svim snagama da ga ove godine nadmašimo“, izjavio je Damjančuk i dodao da će krajem juna biti montirani teren za basket, odbojku, tekbol i stoni tenis.

Izvor: Opština Ruma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.