„Serbian Tourism Forum“ (STF), jedinstven događaj koji će okupiti stručnjake koji istražuju i prate najnovije trendove u turističkom marketingu.

Manifestacija će biti održana 18. oktobra, u organizaciji “Ovic Consulting” agencije specijalizovane za marketing u turizmu, udruženja “Mladi za turizam”i organizacije “Marketing Workshop”. Početak je zakazan za 9 časova, u hotelu Zira,  u Beogradu. Okosnica konferencije biće segmentacija i targetiranje novih tržišta. Na samom forumu učesnici će imati priliku ne samo da slušaju, već i da postavljaju pitanja, kao i da podele sa gostima svoja iskustva i probleme sa kojima se susreću u svakodnevnom radu. Na samoj konferenciji „Serbian Tourism Forum“ (STF) “Ovic Consulting” prezentovaće rezultate istraživanja o ključnim karakteristikama Srbije iz turističkog ugla dok će na samim panelima i prezentacijama učestvovati stručnjaci iz ove oblasti.

Izvor: www.utnv.org

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>