Slogan ovogodišnje manifestacije, koja se održava 14. Februara, je “Probudite svoja čula jer ljubav je u ukusu, mirisu i posebnim doživljajima”.

Učesnike očekuju vredne nagrade: za pobednike Wellness vikend boravak u Hotelu “ KRALJ “ u Vrnjačkoj Banji, Frikom proizvodi, Ravanica slatkiši, tretmani u wellness centru “FONS ROMANUS”, svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje…Ove godine je ustanovljena i nova nagrada “ NAJLEPŠI ZA NAJLEPŠE “, tj. predstavnici najekskluzivnijeg hotela u Vrnjačkoj Banji “ SOLARISA “ će dodeliti romantični wellness vikend za najlepši par. U čast zaštitnika vinogradara Svetog Trifuna, će se deliti kuvano vino i rakija u organizaciji Vino Župe, a takođe će biti i prigodan program posvećen vinu. Pevaće se pesme u čast vina, a devojke u narodnoj nošnji će deliti proizvode ovog giganta iz Župe.

Iyvor:KRALJEVO ONLINE

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>