Turistička organizacija Srbije, u okviru aktivnosti promocije turizma Srbije na inostranim tržištima, ove godine po peti put organizovala je predstavljanje na Međunarodnom sajmu turizma Arabian Travel Market ATM 2019, koji se održao u Dubaiju, u periodu od 28. aprila do 1. maja. Na sajmu je predstavljena ukupna turistička ponuda Srbije: kratki odmori u gradovima, aktivni odmor u prirodi, kulturno-istorijsko nasleđe zemlje, manifestacije i festivali, mogućnosti za porodični turizam.Sa više od 39.000 posetilaca, Arabian Travel Market je vodeći poslovni sajam i globalni događaj namenjen turističkoj privredi na Bliskom istoku i nastup Srbije na ovom sajmu doprineće povećanju vidljivost turističke ponude zemlje u ovom regionu.

Izvor: serbia.travel

One thought on “TO Srbije na Međunarodnom sajmu turizma u Dubaiju

  1. Mi imamo tako divnih mesta, prelepu prirodu i istoriju, ali je šteta što se jako malo ulaže i što nam je ponuda jako uska i uglavnom preskupa spram toga šta se nudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>