Manifestacija Voždovačke letnje večeri 2019. održava se od 19. jula do 11. avgusta, a program je namenjen svim generacijama.

Svečano otvaranje biće u petak od 19.00 kada će biti izveden program za decu „Peđolino šou“. Posle toga, za starije Voždovčane održava se književno veče Miodraga Jakšića. Tokom leta pred mališanima će nastupati dečija pozorišta, animatori i popularni crtani likovi, dok će za odrasle biti organizovani koncerti bluza, roka i starogradske muzike, predstave i književne večeri. Nastupaće Bora Đorđević, Branko Pražić, Beti Đorđević, stand up komičar Miodrag Stošić, književnik Matija Bećković i drugi. Programi će se izvoditi petkom, subotom i nedeljom, od 19.00 za decu i 21.00 za odrasle u atrijumu Centra „Šumice“, a u slučaju kiše u sali „Šumica“. Organizatori su Gradska opština Voždovac, Voždovački centar „Šumice“ i Udruženje „Lenon“. Ulaz na sve programe je besplatan.

Izvor: danubeogradu.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>